Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Σε δίκτυο καταστημάτων πώλησης ευρυζωνικών υπηρεσιών (γρήγορο Ίντερνετ) προχωρεί η FΟRTHNET


Τα πρώτα 31 καταστήματα FΟRΤΗnet άρχισαν ήδη να λειτουργούν από την περασμένη Παρασκευή σε 28 ελληνικές πόλεις, ενώ στους στόχους των υπευθύνων της εταιρείας είναι τα καταστήματα να φτάσουν τα 100 μέχρι το τέλος του 2008.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να διαθέτει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και μέσω άλλων αλυσίδων λιανικής, με τις οποίες υπάρχει και σήμερα συνεργασία (Παπασωτηρίου, Πλαίσιο, Ηλεκτρονική Αθηνών, Μedia Μarkt κ.ά.).

Από το καλοκαίρι και μετά, η FΟRΤΗnet αποσπά περίπου 10.000 συνδρομητές σε μηνιαία βάση από τον ΟΤΕ. Στόχος της διοίκησής της είναι ο ρυθμός προσέλκυσης νέων πελατών να αυξηθεί ακόμη περισσότερο με τη λειτουργία της αλυσίδας λιανικής, η οποία θα αξιοποιηθεί και ως κέντρο εξυπηρέτησης και ενημέρωσης των πελατών. Πάντως και η χρήση του 2007 αναμένεται να κλείσει με ζημιές για τη FΟRΤΗnet, τις οποίες οι εκπρόσωποί της αποδίδουν στις τεράστιες επενδύσεις που απαιτούνται προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η ανάπτυξη του ιδιόκτητου τηλεπικοινωνιακού δικτύου. Η επιστροφή στα κέρδη για την εταιρεία φαίνεται να είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αριθμό των πελατών και τοποθετείται για το 2008.

Πηγή: Tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: