Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Συγκυβερνήτης ζητούσε να... μιλήσει στο Θεό

Με κραυγές και λυγμούς συγκυβερνήτης επιβατικού αεροσκάφους που εκτελούσε το δρομολόγιο Τορόντο - Λονδίνο, έπαθε νευρικό κλονισμό και ζητούσε να μιλήσει στο Θεό, 30.000 πόδια πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό. Μάλιστα, το πλήρωμα του αεροσκάφους αναγκάστηκε να τον δέσει στην οικονομική θέση μπροστά στα μάτια των ταραγμένων επιβατών.

«Ο συγκυβερνήτης άρχισε να φωνάζει και να κλαίει στο πιλοτήριο του Boeing 767 όταν το αεροσκάφος απήχε περίπου μισή ώρα από το αεροδρόμιο του Χίθροου», δήλωσε επιβάτης της πτήσης AC848 της αεροπορικής εταιρείας Air Canada. Οι «Times» του Λονδίνου ανέφεραν τα εξής:

«Οι ιπτάμενοι φροντιστές με τη βοήθεια αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων του Καναδά, ο οποίος δεν βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, απομάκρυναν από το πιλοτήριο τον συγκυβερνήτη, ο οποίος τελούσε κατά τα φαινόμενα σε κατάσταση νευρικής κατάρρευσης. Του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια μπροστά στους έκπληκτους επιβάτες της πτήσης και στη συνέχεια τον καθήλωσαν με χειροπέδες στις πρώτες σειρές της οικονομικής θέσης».

Τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σάνον, δυτικά της Ιρλανδίας, με τον συγκυβερνήτη να μεταφέρεται άμεσα σε ψυχιατρική κλινική. Η εταιρεία ακολούθησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας και οι 149 επιβάτες διακομίστηκαν σε κοντινά ξενοδοχεία και όταν έφθασε αντικαταστάτης του συγκυβερνήτη το αεροσκάφος αναχώρησε για το Χίθροου, όπου τελικώς προσγειώθηκε με καθυστέρηση οκτώ ωρών.

Πηγή: NewsNow

1 σχόλιο:

Mitelman είπε...

...μα γιατί.. μπορεί "θεός" να ήταν το όνομα του ελεγκτή εναερίου κυκλοφορίας στο Heathrow..! Βρε το φουκαρά..