Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Aegean Airlines: Λονδίνο, Τίρανα, Λήμνος και Κεφαλονιά οι νέοι προορισμοί

Με δύο νέους προορισμούς στο δίκτυο του εξωτερικού, δύο στο δίκτυο του εσωτερικού, αλλά και εποχιακές πτήσεις το καλοκαίρι με τη σύνδεση νησιών, εμπλουτίζει η Aegean Airlines το πτητικό της έργο για το 2008, μια χρονιά σταθμό για την εταιρία, καθώς αρχίζει με εντατικούς ρυθμούς η διαδικασία ανανέωσης του στόλου της, αφού στο τρέχον έτος θα παραλάβει άλλα δέκα αεροπλάνα Airbus A320/321.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Μαΐου η Aegean εγκαινιάζει δύο καθημερινές πτήσεις προς και από το Λονδίνο, που θα εκτελούνται με τα νέα Airbus A321 195 θέσεων. Οι πτήσεις θα έχουν αναχώρηση από την Αθήνα, στις 07:30 το πρωί και 17:10 το απόγευμα, ενώ από το αεροδρόμιο Stansted η αναχώρηση θα γίνεται στις 10.20 το πρωί και 20:00 το βράδυ, τοπική ώρα.

Από τις 2 Μαϊου εξάλλου η Aegean εγκαινιάζει μία καθημερινή πτήση προς και από τα Τίρανα, η οποία θα εκτελείται με αεροσκάφος Avro RJ 100 112 θέσεων.

Σε ό,τι αφορά το δίκτυο του εσωτερικού, η Aegean το ενισχύει με νέες πτήσεις προς Λήμνο και Κεφαλονιά. Για τη Λήμνο η σύνδεση αρχίζει στις 30 Μαρτίου με αρχικά τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, ενώ από την 1η Μαϊου οι πτήσεις θα είναι καθημερινές. Στην Κεφαλονιά οι πτήσεις αρχίζουν από την 1η Μαϊου.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο η Aegean Airlines επίσης προσθέτει νέες πτήσεις από Ηράκλειο και Ρόδο προς Λάρνακα. Έτσι κατά την καλοκαιρινή περίοδο θα συνδέει την Λάρνακα με Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρόδο με συνολικά έξι καθημερινές πτήσεις κατά μέσο όρο.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: