Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Άραξος - Ηράκλειο σε μια ώρα από την SkyExpress!

Tην έναρξη των πτήσεων από τα μέσα Απριλίου για την αεροπορική σύνδεση μεταξύ Πάτρας και Ηρακλείου Κρήτης, με τα αεροπορικά δρομολόγια που εγκαινιάζει η ιδιωτική εταιρεία Sky Express, ανακοίνωσαν χθες το μεσημέρι η διοίκηση της εταιρείας και το Επιμελητήριο Αχαΐας.
Ένα μεγάλο επιτελείο της διοίκησης της εταιρείας ήρθε χθες στην Πάτρα συνοδευόμενο από εκπροσώπους Mέσων Eνημέρωσης της Κρήτης και είχε τις τελικές επαφές, με στόχο την έναρξη των δρομολογίων από τις 17 του μηνός, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Κώστα Αντζουλάτο και άλλους φορείς.

Στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου, οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν ότι η αεροπορική σύνδεση με την Κρήτη θα γίνεται σε τακτική βάση όλο το χρόνο, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με ώρα αναχώρησης από το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου στις 11.00 και ώρα αναχώρησης από το αεροδρόμιο του Αράξου στις 13.00.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν με ελικοφόρα αεροσκάφη τύπου JS31 16-19 θέσεων και στις αρχές καλοκαιριού θ’ αναβαθμιστούν, με μεγαλύτερα αεροσκάφη 30 θέσεων. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσαν τα στελέχη της εταιρείας, η έλευσή τους στην Πάτρα ανοίγει νέες προοπτικές για τη γενικότερη επέκτασή της σε γραμμές του εσωτερικού, καθώς, αν η αγορά επιδείξει ενδιαφέρον, στους άμεσους στόχους της Sky Express είναι και η αεροπορική σύνδεση της Πάτρας με τη Θεσσαλονίκη και με τις πρωτεύουσες των Βαλκανίων, όπως Τίρανα, Σόφια και Βουκουρέστι.

Με την πτήση της Sky Express, το εισιτήριο μιας διαδρομής για Ηράκλειο, όπως και αυτό για Θεσσαλονίκη, θα κοστίζουν 91 ευρώ προ φόρων αεροδρομίων.

Πηγή: imeranews

Δεν υπάρχουν σχόλια: