Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Συνεργασία Swissport Hellas με ιταλική Volareweb

Συνεργασία με την Swissport Hellas ξεκίνησε και η γνωστή ιταλική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Volareweb, μετά την υπογραφή μακροχρόνιας σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης εξυπηρέτησης προς τους επιβάτες και τα αεροσκάφη της, τόσο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών όσο και στα αεροδρόμια «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και «Διαγόρας» της Ρόδου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ιταλική εταιρεία που αποτελεί θυγατρική της Alitalia και αναλαμβάνει σταδιακά μέρος του έργου της Alitalia κυρίως στο αεροδρόμιο του Μιλάνο, εγκαινίασε πρόσφατα μία καταρχήν καθημερινή απευθείας πτήση από το Μιλάνο προς την Αθήνα. Επίσης από τον Ιούλιο θα εξυπηρετεί το αεροδρόμιο του Ηρακλείου με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, καθώς και το αεροδρόμιο της Ρόδου με μία εβδομαδιαία πτήση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η άφιξη της Volare στην Ελλάδας, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του επιβατικού κοινού των δύο χωρών, το οποίο και θα δεχθεί στους παραπάνω ελληνικούς αερολιμένες, τις εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες της Swissport Hellas. Ιδιαίτερα στη θερινή περίοδο, όπου η τουριστική κίνηση σημειώνει ραγδαία αύξηση και οι απαιτήσεις του επιβατικού κοινού είναι αυξημένες, ο επαγγελματισμός, η τεχνογνωσία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Swissport Hellas αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για μια επιτυχημενη συνεργασία.

Πηγή: Capital

Δεν υπάρχουν σχόλια: