Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

Η American Airlines επιτρέπει δοκιμαστικά το Internet σε πτήσεις της

Σε ανακοίνωσή της, η αεροπορική εταιρεία American Airlines ανακοίνωσε ότι οι πελάτες της θα μπορούν να χρησιμοποιούν δοκιμαστικά το Internet σε δυο πτήσεις της, ενώ η σχετική υπηρεσία αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες πτήσεις τις επόμενες εβδομάδες. Η συνεργάτης της American Airlines, AirCell LLC, θα χρεώνει την υπηρεσία πρόσβασης στο Internet από 9,95 έως 12,95 δολάρια ανάλογα με τη χρονική διάρκεια της πτήσης.

Η πρώτη πιλοτική δοκιμή θα πραγματοποιηθεί στην πτήση από τη Νέα Υόρκη και το αεροδρόμιο Κένεντι προς το Λος Άντζελες και η υπηρεσία θα είναι δωρεάν.

Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι η AirCell LLC συνεργάζεται και με τις εταιρείες Virgin America και JetBlue Airways Corp, από τις οποίες η τελευταία ξεκίνησε δοκιμαστικά τον περασμένο Δεκέμβριο να προσφέρει υπηρεσίες e-mail, instant messaging αλλά και κάποιες υπηρεσίες της Amazon σε ένα αεροπλάνο της. Η American Airlines θα αρχίσει να χρεώνει την πρόσβαση στο Internet σε πτήσεις με Boeing 767-200 από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες, στο Σαν Φραντσίσκο και στο Μαϊάμι.

Πηγή: NewsFactor Network

Δεν υπάρχουν σχόλια: