Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Βραβείο "Καλύτερης Business Class" απέσπασε η British Airways

Το βραβείο της «Καλύτερης Business Class» και της «Καλύτερης Εταιρείας στις Υπερατλαντικές Πτήσεις» απέσπασε η British Airways, στα 26α Βραβεία OAG για την αεροπορική βιομηχανία. Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι το βραβείο της «Καλύτερης Business/Executive Class» κατακτούσε τα τελευταία 5 χρόνια η Continental Airlines.

Η κ. Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδος της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που διατηρήσαμε τον τίτλο μας στις υπερατλαντικές πτήσεις και παράλληλα ανακηρυχθήκαμε καλύτερη εταιρεία στην Business Class. Είναι η καλύτερη αναγνώριση για την καινούργια Club World καμπίνα μας, την οποία λανσάραμε το Νοέμβριο του 2006».

Σημειώνεται ότι η British Airways επένδυσε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ στη νέα Club World, η οποία επιτρέπει στον επιβάτη να καθορίσει τον προσωπικό του χώρο και το τι επιθυμεί να κάνει, συνδυάζοντας στοιχεία οικιακού και εργασιακού περιβάλλοντος για να δημιουργήσει έναν κομψό και άνετο χώρο.

Η νέα καμπίνα περιλαμβάνει το πρωτοποριακό κάθισμα που μετατρέπεται σε κρεβάτι σχήματος “Ζ”. Παρέχει ιδιωτικότητα και ησυχία, καθώς και αποθηκευτικούς χώρους όπου μπορεί να τοποθετηθεί ο φορητός υπολογιστής, αποσκευές χειρός και παπούτσια. Στην Club Kitchen, ο ταξιδιώτης μπορεί να επιλέξει ανά πάσα στιγμή σνακ, γλυκίσματα και ποτά μεταξύ των κυρίως γευμάτων, ενώ από πλευράς διασκέδασης το σύστημα AVOD προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ταινιών και ραδιοφωνικών σταθμών.

Η καμπίνα Club World, που τιμήθηκε με πλήθος βραβείων για το design της από την αεροπορική βιομηχανία, τοποθετήθηκε σε Boeing 777 στις 30 Μαΐου 2008, στην πτήση Λονδίνο-Μουσκάτ μέσω Αμπού Ντάμπι. Έως τον Σεπτέμβριο θα έχει τοποθετηθεί και στα υπόλοιπα 41 Β777 της British Airways. Η εγκατάσταση της καινούργιας Club World αναμένεται ότι θα διαρκέσει 14 μήνες.

Η ανακοίνωση καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι με 5.000 κρεβάτια προς 72 προορισμούς, η British Airways κατέχει τα πρωτεία μεταξύ όλων των αεροπορικών εταιρειών. Αύξηση έχει σημειωθεί στους επιβάτες που ταξιδεύουν για αναψυχή με την Club World της British Airways. Η εταιρεία αναμένει ότι ο αριθμός τους θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο, όπως και ο αριθμός των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Πηγή: capital

Δεν υπάρχουν σχόλια: