Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

Αναβάθμιση ιστοσελίδας των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Στην αναβάθμιση του ιστοχώρου www.olympicairlines.com προχώρησαν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές. Στον ανανεωμένο ιστοχώρο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις τακτικές και έκτακτες προσφορές τιμών που διατίθενται για τους προορισμούς της εταιρείας στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Επιπλέον, το ηλεκτρονικό check-in δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες των πτήσεων εσωτερικού που έχουν μόνο χειραποσκευές να αποφύγουν τις ουρές στο αεροδρόμιο αλλά και να επιλέξουν την θέση που προτιμούν να καθίσουν στο αεροσκάφος.

Σύντομα, η ίδια υπηρεσία θα επεκταθεί σε όλους σχεδόν τους επιβάτες των Ολυμπιακών Αερογραμμών εσωτερικού και εξωτερικού, ανεξάρτητα από το αν έχουν ή όχι αποσκευές.

Επιπλέον, εντός του Ιουλίου θα εισαχθεί και η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία business to business (B2B) για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτικών πρακτόρων και των επιχειρήσεων.

Ο νέος διαδικτυακός τόπος των Ολυμπιακών Αερογραμμών παρέχει ακόμη αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα αεροδρόμια και εν πτήση, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών υπηρεσιών που παρέχονται για τα μικρά ή ασυνόδευτα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τις διεθνείς προϋποθέσεις για τη μεταφορά ζώων, καθώς και πληροφορίες για τις αποσκευές και τις υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων (cargo).

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: